granddad-talking-girl-autorepair-shop

Copenhagen

Regional salgschef til Audika

Facts

Location:
Copenhagen
Application due:
05/12/2019
Department:
Audika ApS - General
Apply now!

Regional salgschef til Audika

Kan du gøre en forskel som leder? Lad os sammen gøre Audika til den bedste private høreapparatskæde i Danmark

 

I Audika stræber vi hver dag efter at hjælpe flest mulige mennesker med at komme til at høre bedre! Vi tror på, at vi kun kan nå vores kunder gennem engagerede og dygtige medarbejdere – og at det gør en forskel, når vi som kolleger trives godt i hverdagen. Kan du som leder inspirere, motivere og fortsat dygtiggøre vores medarbejdere? Så har vi en fantastisk mulighed til dig som regional salgschef i Audika (Sjælland). 


Audika er ejet af Demant A/S, og er en kæde af private hørebutikker, der tilbyder professionel rådgivning og salg af høreapparater. Vi ønsker at forbedre livsglæden ved at hjælpe mennesker med høretab. Derfor arbejder vores dygtige hørespecialister ud fra 3 nøgleområder: Rådgivning, service og tryghed. Vi er 80 engagerede kolleger fordelt på 30 butikker i hele Danmark. 

 

Et selvstændigt job
Som vores nye regionale salgschef til Sjælland vil du rapportere direkte ind til vores General Manager i Danmark.

Du skal først og fremmest optimere driften og resultaterne i butikkerne, det sker gennem ledelse og coaching af medarbejderne. Gennem dygtig ledelse og coaching skal du træne medarbejderne i hvordan de ved hjælp af god rådgivning og service giver kunderne den bedste oplevelse i vores butikker.  

 

Din hverdag og arbejdsuge kan typisk se således ud:


•    Morgenmøde i en butik med dine medarbejdere
•    Opfølgning på mål – Planlægge nye mål
•    Coaching og én-til-én træning med personalet
•    Ugentlig rapportering til General Manager
•    Omkostningsstyring 


Udover din tætte kontakt med personalet i butikkerne, vil du også arbejde tæt sammen med vores marketing afdeling og General Manager på hovedkontoret – samt vores grossister. Andre eksterne kontakter vil være læger og speciallæger, kommuner mv.

 

Personlige kompetencer

Som person er du meget selvstændig og proaktiv. Du har min. 5 års erfaring fra en anden/andre retailers, og har desuden en solid erfaring med salgs- og personaleledelse. 
Den vi leder efter, er dig som har erfaring med udvikling, træning og coaching af medarbejdere, og har evnen til at motivere og skabe gejst for arbejdet med vores butikker og personale. Da vi samtidig er en succesfuld kæde, vil du opleve vigtigheden i at have en god forretningsforståelse og et godt overblik. Struktur og fornuftig talforståelse er andre nøgleord som beskriver din person.


Vores arbejdssprog er dansk – men du vil også opleve kommunikation på engelsk i både skrift og tale. 


Du vil blive del af noget stort.  Audika er i vækst, og dine muligheder ligger åbne for dig! Samtidig giver hele Demant gruppen dig en unik adgang til andre spændende karrieremuligheder på sigt. 

Vil du være en del af teamet?


Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt, dog senest 05.12.2019. Brug venligst linket til vores elektroniske rekrutteringssystem for at sende dit CV og ansøgning.
Ønsker du at vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Dorte Andersen, General Manager +45 51 17 68 17.


Vi glæder os til at høre fra dig.