granddad-talking-girl-autorepair-shop

Copenhagen

Hørespecialist til Audika

Facts

Location:
Copenhagen
Application due:
01/03/2020
Department:
Audika ApS - General
Apply now!

Hørespecialist til Audika

Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre - søger hørespecialister til vores butikker i Nykøbing Mors.

Audika er i vækst og består af engagerede og dygtige audiologiassistenter og kundekoordinatorer, fordelt på landets 31 butikker. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service og rådgivning, så at et besøg hos os bliver en god og positiv oplevelse.  

En selvstændig opgave
Som audiologiassistent hos Audika får du muligheden for at sætte dit præg på en moderne butik, med ansvar for dine egne kunder- fra første besøg til hun/han går velbehandlet ud af butikken.

Du vil komme til at arbejde i en butik, hvor din opgave bliver at forbedre livskvaliteten for mennesker, der har nedsat hørelse ved at imødekomme og rådgive kunderne i forhold til deres situation og behov.

Er du vores nye audiologiassistent?
Du er uddannet audiologiassistent eller teknisk audiolog, gerne kombineret med erfaring fra en lignende stilling.

Du er god til at kommunikere og har en positiv tilgang til opgaven, så kunderne altid oplever et besøg hos Audika positivt.


Vi behandler vores kunder professionelt, og strækker os langt for at sikre dem det bedste resultat. Vi leverer kun de bedste produkter, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af service og den rådgivning vi leverer.

Vi tilbyder…

  • Audika er en del af Demant og vi har adgang det bedste audiologiske udstyr og bedste ”state of the art” høreapparater på markedet
  • Fantastiske kolleger
  • Ordnede forhold, i en organisation hvor god personalepleje, frihed under ansvar og tillid er en selvfølge
  • Stillingen er en 37 timers fuldtidsstilling, med fast lønpakke


Vil du være en del af teamet?
Send en kortfattet ansøgning med CV til os inden den 1. marts 2020. Samtaler vil ligge umiddelbart herefter.

Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Jacob Spalding, tlf. +45 2195 1323 eller email jbsp@audika.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

 

Audika er en Oticon-certificeret kæde af private hørecentre. Vi har branchens dygtigste hørespecialister, og vores mål er at tilbyde markedets bedste ekspertrådgivning, service og kvalitet inden for rådgivning og behandling af høretab.  Audika er en del af William Demant gruppen med mere end 100 års erfaring inden for høreomsorg og adgang til den nyeste teknologi og viden på høreområdet.