demant_location_oticon_kongebakken_gab_1124

Ballerup

Testtekniker

Facts

Location:
Ballerup
Application due:
31/01/2021
Department:
Operations - DGS Denmark (Ballerup)
Apply now!

Testtekniker

Test Tekniker med erfaring fra elektronik produktion

 

Er du en dygtig praktiker med indsigt i både mekanik og elektronik? Så har vi en spændende jobmulighed til dig!

Demant søger en test tekniker, der skal medvirke til at sikre stabilitet og ensartethed i vores produktion. Dette opnås ved at udvikle og udfører en række elektroniske tests af de forstærkere som Demant anvender i deres høreapparater.

Demant i Ballerup er en del af Demant A/S, der bl.a. udvikler og producerer Oticon høreapparater. Vi søger netop nu en Test tekniker med teknisk flair, som har lyst til at arbejde med vores højteknologiske produktionsudstyr og udvikle sin karriere i en international og anerkendt virksomhed inden for udvikling af avancerede høreløsninger. 

 

Jobbet

Du bliver en del af et team med engagerede kollegaer, og indgår i test gruppen på 4 personer i Operational Technology.

Som vores nye Test tekniker bliver du en del af et team, som er kendetegnet ved god stemning, fladt hierarki og et højt professionelt niveau. Der vil være nye udfordringer konstant, da vi altid arbejder med den nyeste teknologi og det nyeste udstyr i et FDA compliant miljø. Du vil i dit daglige arbejde, være med til at sikre en stabil produktion. Det betyder teknisk support til produktionen, fejlfinding og reparation af testmaskiner samt løbende vedligehold af udstyret. Derudover arbejdes der hele tiden på at optimere produktionen.

 

De primære arbejdsopgaver er:

•    Support til operatørerne i produktionen

•    Indkøring af nye produkter i produktionen

•    Opbygning af nye test setup

•    Fejlfinding og reparation af testmaskiner

•    Fejlfinding på producerede emner

•    Indkøb og installering af nyt produktionsudstyr

•    Vedligehold af testmaskiner

•    Deltage i udviklings projekter, herunder opbygning af produktions og prototype adaptore.

 

Erfaring med elektronik

Du er uddannet elektronikfagtekniker, elektronikteknolog eller har en tilsvarende uddannelse med viden indenfor både analog og digital elektronik, gerne kendskab til pneumatik. Det er en fordel at have nogle års erfaring med elektronik produktion, samt du er en dygtig praktiker, som godt kan lide at have ”hands on”.

 

Som person er du selvstændig og kan lide at påtage dig et ansvar. Du viser initiativ, er energisk, engageret og i stand til at agere proaktivt og dynamisk. Du er struktureret og har et godt overblik, er systematisk, har teknisk forståelse og kan holde hovedet koldt i hektiske situationer.

Herudover er du fleksibel i forhold til arbejdstiden.

 

Vil du være en del af teamet?

Så send din ansøgning til os. Bemærk venligst, at kun ansøgere som benytter vores elektroniske rekrutteringssystem, vil komme i betragtning til stillingen. Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

 

Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at kontakte Torben René Pedersen (Head of Operational Technology) på e-mail: tnpe@demant.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

About Demant

Demant is a world-leading hearing healthcare group that offers solutions and services to help people with hearing loss connect and communicate with the world around them. For more than a century, the Demant Group has played a vital part in developing innovative technologies and know-how to help improve people’s hearing and health. In every aspect, from hearing devices, hearing implants and diagnostic equipment to hearing care all over the world, Demant is active and engaged. A growing business in intelligent audio solutions for gaming and office communication is also a significant part of the Group.
The Demant Group operates in a global market with companies in more than 30 countries, employs more than 14,000 staff and generates annual revenue of DKK 14 billion. Our products are sold in more than 130 countries where we create life-changing differences through hearing health.