demant_location_oticon_kongebakken_gab_1124

Smørum

Telemarketing Outbound studentermedhjælper til Audika kundecenter

Facts

Location:
Smørum
Application due:
31/05/2021
Department:
Audika ApS - General
Apply now!

Telemarketing Outbound studentermedhjælper til Audika kundecenter

I Audika stræber vi hver dag efter at hjælpe flest mulige mennesker med at komme til at høre bedre! Vi tror på, at vi kun kan nå vores kunder gennem engagerede og dygtige medarbejdere – og at det gør en forskel, når vi som kolleger trives godt i hverdagen. Ønsker du at være med til at gøre en forskel for de mennekser der lider af høretab? Hos Audika gør vi det ved at rådgive indenfor og salg af høreapparatsløsninger. Vi ønsker at give vores kunder en unik og professionel oplevelse fra den første kontakt på telefonen og indtil de er hjulpet i en af vores 29 klinikker. 


Ønsker du at være en del af en organisation der brænder for at gøre en forskel for andre, kan du smile og skabe relation gennem telefonen, og dermed være en vigitg faktor til at folk ønsker at komme netop til vores høreklinkker? Så er jobbet som Telemarketing Outbound studentermedhjælper noget for dig.
Vi søger en studentermedhjælper eller en timelønnet, der kan hjælpe os med, at ringe ud til både vores eksisterende samt nye kunder, der har rettet henvendelse til os online. 


Stillingen er en ren telemarketing stilling, så er det vigtigt, at du er glad for tale i telefon og du motiveres af succes og samtidig kunne hjælpe andre mennesker. Vi leder efter dig der:
 

  • Kommunikerer klart og forståeligt
  • Arbejder målrettet og selvstændigt
  • Har et godt humør og ved hvad det vil sige, når der smiles gennem telefonen
  • Er imødekommende og yder god kundeservice 

 

Det vi kan tilbyde dig:
 

  • Du vil få en grundig oplæring, blive coachet og løbende få feedback. 
  • Du vil blive en del af et lille kundecenterteam med mange års erfaringen indenfor kundekontakt, telefonrådgivning og service. 
  • Teamet håndterer dagligt ind- og udgående kald, og gennem god service sørger de for at hjælpe kunden med at booke en aftale. 
  • Du vil blive del af et team hvor omgangstonen er uformel og positiv, og hvor teamwork er i centrum
  • Dine arbejdstimer vil være ca. 10-15 timer pr. uge

 

Du vil blive en del af Audika, som er ejet af Demant A/S, og er en kæde af ca. 30 Oticon-certificerede hørecentre fordelt påtværs af Danmark. Demant er førende inden for høresundhed med mere end 100 års erfaring på området.
Din arbejdsplads vil være på Audika’s hovedkontor, som ligger i Smørum tæt ved Egedal S-tog station.

 

Vil du være en del af teamet?
Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt, dog senest d. 31. maj 2021. Brug venligst linket til vores elektroniske rekrutteringssystem for at sende dit CV og ansøgning.


Ønsker du at vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Tina Michelsen, Kontaktcenter Manager +45 39138826

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 

Om Audika

Audika er en Oticon-certificeret kæde af private hørecentre. Vi har branchens dygtigste hørespecialister, og vores mål er at tilbyde markedets bedste ekspertrådgivning, service og kvalitet inden for rådgivning og behandling af høretab.  Audika er en del af William Demant gruppen med mere end 100 års erfaring inden for høreomsorg og adgang til den nyeste teknologi og viden på høreområdet.