demant_location_oticon_kongebakken_gab_1124

Aarhus

Hørespecialist til Risskov

Facts

Location:
Aarhus
Application due:
01/12/2021
Department:
Audika ApS
Apply now!

Hørespecialist til Risskov

Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre – søger hørespecialist til åbning af vores nye butik i Risskov.

 

Audika er i vækst og består af engagerede og dygtige hørespecialister og kundekoordinatorer, fordelt på landets omkring 30 butikker. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service og rådgivning, så et besøg hos os bliver en god og positiv oplevelse.  

 

Om butikkerne

Som Hørespecialist bliver du en del af et team af 1 hørespecialist i butikken i Risskov, men yderligere har du kollegaer i Århus Centrum, som består af en hørespecialist og en kundekoordinator.    
 
Du vil komme til at arbejde i butikken, hvor din opgave bliver at forbedre livskvaliteten for mennesker, der har nedsat hørelse ved at imødekomme og rådgive dem i forhold til deres situation og behov.

Endvidere bliver du en del af Audika gruppen, hvor vi mødes og deler viden på tværs og bliver inspireret af hinanden. 

 

Er du vores nye hørespecialist?
Du er uddannet audiologiassistent eller teknisk audiolog, gerne kombineret med erfaring fra en lignende stilling.

 

Som hørespecialist hos Audika får du muligheden for at sætte dit præg på butikkerne, og du vil have ansvar for dine egne kunder - fra første besøg til kunden går velbehandlet ud af butikken. 

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

  • at arbejde med hele kunderejsen fra høreprøve, tilpasning, opfølgning samt afslutning sammen med kunden
  • at være en god kommunikator, og have en positiv tilgang til opgaven, så kunderne altid oplever et besøg hos Audika som værende positivt
  • at være proaktiv overfor dine kunder, som du skal kontakte i forbindelse med service og opfølgende opkald
  • at deltage ved kundearrangementer, hvor du foretager screeninger og vejleder omkring hørenedsættelse

 

Vores værdisæt
Tillid, godt samarbejde og en ”can-do attitude” er en del af det værdisæt, som du bliver en del af. Derfor vægter vi, at du også kan se dig i disse værdier. Hvad du bringer ind af kreative løsninger for at gøre hverdagen nemmere for vores kunder, er dét som gør dig endnu mere værdifuld, og vi vil gøre vores for at klæde dig på til denne opgave.

 

Vi tilbyder…

  • Audika er en del af Demant og vi har adgang til det bedste audiologiske udstyr og bedste ”state of the art” høreapparater på markedet
  • Der vil være mulighed for at udvikle din audiologiske kompetencer
  • Ordnede forhold, i en organisation hvor god personalepleje, frihed under ansvar og tillid er en selvfølge
  • Stillingen er en 37 timers stilling som kan forhandles, med fast lønpakke 

 

Vil du være en del af teamet?
Send en kortfattet ansøgning med CV til os hurtigst muligt dog senest 1. december 2021. Vi tager kun imod din ansøgning og CV via vores online portal.

 

Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Regionschef Lise Frost Nielsen på 93 88 23 36.

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

 

 

Audika er en Oticon-certificeret kæde af private hørecentre. Vi har branchens dygtigste hørespecialister, og vores mål er at tilbyde markedets bedste ekspertrådgivning, service og kvalitet inden for rådgivning og behandling af høretab.  Audika er en del af William Demant gruppen med mere end 100 års erfaring inden for høreomsorg og adgang til den nyeste teknologi og viden på høreområdet.