demant_location_oticon_kongebakken_gab_1124

Midtjylland

Kan du sætte struktur på din service?

Facts

Location:
Midtjylland
Application due:
26/01/2022
Department:
Audika Hørecenter
Apply now!

Kan du sætte struktur på din service?

Så vil vi gerne i dialog med dig. Vi er Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre – og søger kundekoordinator til vores butik i Skive.

 

Vi brænder for at hjælpe flere mennesker med at høre bedre. Det er vores mission, og det kan også blive din. Hvordan tænker du måske? Det gør vi ved at give dem den bedste service og rådgivning omkring hørelse.  


Audika er i vækst og består af engagerede og dygtige hørespecialister og kundekoordinatorer, fordelt på 35 butikker. Vi er på en fantastisk rejse, som vi vil invitere dig til at være en del af.

 

Vi er et makkerpar
Som kundekoordinator hjælper du hørespecialisten med at sætte strukturen for dagens opgaver, så I er klar til at byde vores kunder velkommen. Sammen er det jeres mål at betjene vores kunder med en høj grad af professionalisme samt service. Det gør du ved at imødekomme kunden aktivt, således at de føler sig tilpas og velkommen. Om end det er på telefon eller fysisk tilstedeværelse i butikken. Din struktur og positive tilgang til kunder og opgaver kommer til at gøre en kæmpe forskel for vores hørespecialist, der netop kan fokusere på god audiologisk rådgivning.

 

Det er derfor vigtigt, at du trives med at strukturere hverdagen for jer begge samt varetage forskellige andre administrative opgaver. Du vil altså arbejde tæt med din kollega, hvor din sans for orden og hjælp i en dynamisk hverdag bliver din kunst.

 

Men dine ansvarsområder spænder videre end ovenfor. Det er nemlig også dit ansvar at:

 • Besvare af telefonopkald 
 • Udføre af kundearrangementer
 • Håndtere småreparationer/service samt pleje af høreapparater
 • Salg af tilbehør, aftaleplanlægning og opdatering af kundeinformation
 • Andre administrative opgaver, hvorfor kendskab til Microsoft Office-pakken er en fordel

 

Vi ønsker at give vores kunder den bedste service og rådgivning, således at et besøg hos os bliver en god og positiv oplevelse. Du skal også kunne lide at have mange bolde i luften og ikke være bange for at give en ekstra hånd med. Som person brænder du for at give den bedste service og ”gå-hele-vejen” for dine kunder og kollegaer.


Om butikken
Dit arbejdssted er i vores butik, der er centralt beliggende i Skive. I er et team af to, hvor du og hørespecialisten vil være nærmeste kollega. Da vi er en del af en kæde, vil du også få kollegaer fra andre dele af Danmark, som du kan bruge til sparring og inspiration. Vi samles nemlig til faglige og sociale begivenheder. 

 

Din værktøjskasse
Den erfaring du har med dig, er ikke afgørende for os. Det vigtigste for os er, at du trives med at have en udadvendt rolle, hvor dét at tale med andre mennesker er naturligt for dig. Vi vil gøre alt for, at du går smilende på arbejde, så du bringer denne energi videre ind i dit arbejde.

Endvidere trives du med at have en del opgaver at se til og er god til at veksle mellem dem. Du ser mulighederne for kunden og Audika samt leverer god service hver eneste gang. Erfaring fra hørebranchen er ikke et krav, da vi selvfølgelig vil klæde dig på til rollen.

 

Vi tilbyder dig: 

 • Audika er en del af Demant, der udvikler og producerer den bedste teknologi indenfor høreapparater
 • Dygtige og passionerede kolleger, hvor der er stor mulighed for faglig sparring
 • Ordnede forhold, i en organisation hvor god personalepleje er en selvfølge

 

Vores værdisæt
Tillid, godt samarbejde og en ”can-do attitude” er en del af det værdisæt, som du bliver en del af. Derfor vægter vi, at du også kan se dig i disse værdier. Hvad du bringer ind af kreative løsninger for at gøre hverdagen nemmere for vores kunder, er dét som gør dig endnu mere værdifuld, og vi vil gøre vores for at klæde dig på til denne opgave.

     

Vi tilbyder…

 • Audika er en del af Demant, der udvikler og producerer den bedste teknologi indenfor høreapparater
 • Ordnede forhold, i en organisation hvor god personalepleje, frihed under ansvar og tillid er en selvfølge
 • Dygtige og passionerede kolleger, hvor der er stor mulighed for faglig sparring
 • En sjov og uformel kultur, men hvor vi sætter vores faglighed højt

 

Stillingen er en 34-37 timers stilling som kan forhandles, med fast lønpakke.

 

Brænder du for at gøre en forskel sammen med os?
Send en kortfattet ansøgning med CV til os hurtigst muligt dog senest 26. januar 2022. Den 27. januar 2022 har vi afsat til samtaler. Og ja, du skal være hurtigt på tasterne, men vi glæder os til at høre fra dig.
 
Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Regionschef, Lise Frost Nielsen på telefon 9388 2336. 
 

 

Audika er en Oticon-certificeret kæde af private hørecentre. Vi er eksperter i audiologi, teknologi og høreomsorg. Vi sætter en dyd i at hjælpe mennesker med at opnå den bedst mulige hørelse, så de kan leve det liv, de ønsker - uden begrænsninger. Vi er ambitiøse i vores målsætning, og vi mener, at succes er noget, vi opnår i fællesskab. På vejen dertil er vores værdier centralt i alt, hvad vi foretager os: Vi skaber tillid, vi er team-players, vi er innovative og vi har altid en can-do attitude. 

Audika er en del af Demant-gruppen, som er en af de førende organisationer indenfor høreomsorg med over 100 års erfaring. Du vil derfor ikke kun få kollegaer i Danmark - men også rundt omkring i verden. Vi har altid adgang til den nyeste viden og teknologi indenfor branchen, hvor vi samarbejder på tværs af gruppen. Vi er en global kæde med en lokal tilgang. 
Læs mere om Audika her: www.audika.dk