demant_head_office_jbp5215_demant_location_409

Toolshop


Superavanceret teknologi, der gør en forskel!

Demant er en af verdens største producenter af produkter, der hjælper mennesker med at kommunikere. Vi ejer en lang række selskaber, der bl.a. producerer høreapparater, headsets og implantater. Fælles for alle vores virksomheder er, at de levere højteknologiske løsninger, der hjælper mennesker over hele verden med at leve et normalt liv med venner, familie, skole og job.

I Demant får du + 16.000 kollegaer over hele verden. Vi er en dansk virksomhed og har vores hovedkvarter i Smørum.

Hvad kan du lære hos os?

Som værktøjsmagerlærling hos Demant, vil du blive en del af vores spændende hovedkvarter. Herfra vil du komme til at supportere flere af vores virksomheder med produktionsværktøjer. Da vi producerer meget små og komplicerede emner, stiller vi høje krav til vores værktøjer og de maskiner vi fremstiller dem med. Vi er hele tiden på udkik efter nye teknologier og smartere måder at gøre tingene på, og som lærling bliver du hurtigt fuldt inddraget.

Vores tilbud til dig

Ud over at blive en del af en virksomhed, som producerer produkter, der rent faktisk gør en kæmpe forskel for mennesker, kan du glæde dig til vores solide oplæringsprogram hvor din faglige udvikling er i fokus.

Vi står klar med en fast mentor, der sørger for at lære dig alt om virksomheden, produkterne og hjælper dig med at få et godt socialt netværk i virksomheden. Vi giver dig meningsfulde opgaver, hvor dit arbejde bliver en del af vores leverancer. Det er supervigtigt for os, at du føler dig godt tilpas hos os og får så meget ud af din uddannelse som muligt.

Læs mere om uddannelsen som værktøjsmager herVi er åbne over for uopfordrede ansøgninger hele året, så kontakt os endelig, hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores lærlingeteam.

Vi annoncerer også med jævne mellemrum ledige lærlingepladser, som du kan finde her


Har du lyst til at vide mere eller komme på besøg og hilse på os – evt. sammen med nogle venner fra skolen – er du altid velkommen til at kontakte os.